Links

Links til organisationer, uddannelse, kultur og musikliv

Den Kreative Aftenskole i Fredericia
Skolen startede i 1981 under navnet Fredericia MusikAftenskole, med det formål at skaffe kvalificerede dirigenter og instruktører til byens kor og orkestere. Skolen ændrede i 2001 navn til Den Kreative Aftenskole med flere undervisningstilbud.
Skolen er godkendt af Fredericia Kommune med tilskud efter folkeoplysningsloven og medlem af Dansk Oplysningsforbund. Alle kan deltage i skolens aktiviteter, uanset bobælskommune.

Den Kreative Skole Fredericia
Den Kreative Skole har gennem flere år uddannet mange af byens unge indenfor musik, drama og billedkunst. Elever i Den Kreative Skole får en god kreativ, kunstnerisk ballast, som de også kan få stor glæde af i voksenlivet, som publikum, som aktiv amatør eller gennem en professionel karriere.

Det Bruunske Pakhus
Pakhuset er et hyggeligt og intimt spillested, hvor mennesker fra alle aldersklasser og samfundslag mødes. Pakhuset har et bredt og spændende program med musik, teater og udstillinger.

Højskolen Snoghøj
Musik, dans, kultur, medier, rejser – Korte og lange kurser, for unge og mindre unge samt familier. Smukt beliggende lige til Lillebælt.

Det Danske Musicalakademi
Musicals forbindes med musiklivet, livsglæde og oplevelse. Der er lutter positive begreber, og derfor er vi i Fredericia stolte over, at det er lykkedes os at skabe landets eneste musicalakademi, der i Morgenavisen Jyllands-Posten blev betegnet som “Den Umulige Drøm”.

Kor72Kor72U
Sammenslutningen af danske amatørkor.

Tøjhuset
I et af byens ældste industrianlæg er indrettet koncertsal og udstillingshus med café. Koncertsalen kan rumme 285 personer.
Tøjhuset har adresse i Gothersgade 34, 7000 Fredericia og er en afdeling af Fredericia Teater.

Kor.dk
Kor.dk vil gerne være stedet, hvor du kan finde oplysninger. Alt i Kor.dk er 100% gratis, fra medlemsskab, forum og chat til alle de mange oplysninger om alt hvad der har med kor og korsang at gøre.

Strib Vinterfestival
Masser af god musik, sang og glæde i den mørke vintertid